Försäljning Villa, salinas, Santa Elena, Ecuador, Avenida uno con calle 59 la milina Salinas Ecuador

Försäljning - Cod. 26704

  • Typ: Villa
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Good

När det gäller Hälsoskäl, behöver min man att vara i behandling i Europa och vi kan inte längre gå till Ecuador på grund av hälsotillstånd jag måste sälja min vackra villa i Salinas (översta plats Holliday resort) i Ecuador.
Huset ligger på pålar på övervåningen 2 sovrum 2 badrum vardagsrum matsal och kök. Nedervåningen en svit med badrum och kök och en pump hus med pann el och gas även vattenreservoar (cisternea 8m³ vattenlagring). Också en svit byggd på marken men inte slutförts kan lätt slutade som svit det var tänkt att vara och servrar nu som en bodega (förråd) (och vi gjorde en ny Poso septivo under 2010, vilket har tömts 2015.
Botten är 30meters bredd och 40meters lång, vilket ger 1200m² tillräckligt stor för att bygga ett annat hus eller två på den.
Platsen andra grunden till stranden betyder precis 30m till stranden mycket trevligt och även under högsäsong en lugn plats att vara.
Huset övervåningen är terrasserad en del omfattade den andra hälften är öppen himmel terrassen är ca 35 m² och under det ger tak för ytterligare konstruktioner nere och garage för fordon. Det finns till stora dörrar för bil tillgång och en annan för mul tillgång. på bildörren har eldrift. ) Motor på trådlös kommando)
Min ursprungliga languish är spanska så ursäkta mina stavfel men jag vet denna annons är tänkt att amerikanska medborgare som kommer att leva i Ecuador.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB