Försäljning Åkermark, Amazonia, Napo, Ecuador, Km 102 Via troncal Amazonica 45- Chontas

Försäljning - Cod. 33985

  • Typ: Åkermark
  • Område: 510 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Paradiset i hjärtat av Ecuadorian Jungle - Unik möjlighet att köpa skog i början av Ecuadorian Amazon På Cosanga socken, i provinsen Napo, vid ingången till Ecuadorian Amazon, bara två timmar från Quito internationella flygplats. huvudstaden ...
Cosanga är en liten stad och ett område som lockar fågelskådare, biologer och naturälskare till sina vidsträckta molnskogar och höghöjdiga regnskogar. Beläget 20 kilometer söder om Baeza på vägen från Baeza till Tena, där de höga Andesna slocknar ner i Amazonas vid ca 1.800 meter till 2.400 meter (5905-7.874 fot), är Cosanga-området en av de mest biodiversa områden på planeten. Området är en viktig biologisk korridor som förbinder Antisana National Reserve med den expansiva Cayambe-Coca Reserve och tjänade som en pre-Columbian väg mellan högländerna och Oriente. Området är ett av de bästa studerade och förstådda områdena i Amazonas höga, tack för det mesta till Yanayacu Biological Reserve och dess stadiga ström av besökande biologer genom åren.

Klimatet är fuktigt (det betyder att det regnar mycket, så ta en lätt regnrock) och har en nästan perfekt temperatur året runt. Camino de los Caucheros (2 km väster om staden Cosanga utanför huvudvägen) är en vacker kör- eller cykeltur där flera (mest privat) spår är tillgängliga. Området är också utmärkt för vandring, väg och mountainbike och avancerad white water kajakpaddling.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB