Försäljning Hus, Cotacachi, Imbabura, Ecuador, El Rosario Campo Andino

Försäljning - Cod. 29223

  • Typ: Hus
  • Område: 133 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Charmigt hus på landet till salu i Cotacachi - Ecuador

Staden Cotacachi ligger i provinsen Imbabura, i norra delen av Ecuador. Quito, huvudstaden, är på en och en halv timme bort med bil. Närmare är Otavalo, kulturella centrum Andinska Kichwa samhället, på 20 minuter, och Ibarra, huvudstad i provinsen, på 40 minuter.

Det är ett nöje att presentera detta vackra land hus, byggt i ett landsbygdsområde på bara fem minuters promenad från kanten av Cotacachi. Utsikten från huset på båda sidor mot vulkan Mama Cotacachi och Taita Imbabura är bara spektakulära och ständigt föränderliga. LOT åtgärder 1550 m² och är en del av en öppen förening, som kallas "El Rosario, Campo Andino. Själva huset omfattar 133 m². Väggen runt fastigheten är gjord av rött tegel med svart järn staket och kraftiga pelare. Dessutom har träd planterats runt huset bildar en "levande staket" och en effektiv vindskydd. Det finns flera inhemska växter, fruktträd och en liten köksträdgård. De högsta träden gå upp till 7 meter. Vi har planterat al, pumamakis, sambucus, papper träd (polylepis), bougainvillea, lavendel, björnbär, olika citronsyra fruktträd och en palm. Ingången har en grind på 2,5 meter höga och 5 meter bred. Det finns också en separat torn skjul, byggd i matchande stil. Skjulet har en ståldörr och mäter 3 x 3 x 3. Den stödjer vattentanken och högtryckspumpen. Huset är fullt igång och är ansluten till stadens vatten och elnät och internet.

I stället för en septisk grop, har huset en egen reningsanläggning. Allt vatten som kommer ut ur huset städas. Vattenrengöringssystemet innehåller tre revisions lådor, en biodigestor "Rotoplas", en filtrerings pool med vattenväxter, och en damm med växter och fisk.

Huset består av två delar: hemmet och studion. Studion är en helt oberoende utrymme. Den har sin egen dusch, handfat och toalett, en enorm stuvning (5m²), och ett rum tillräckligt rymliga för en dubbelsäng och ett skrivbord.

Det finns tre sovrum i hemmet, två badrum, vardagsrum, kök och matsal, och en tvättstuga. Den levande har en stor rund öppen spis med järn och glasdörrar. I köket finns tre granit arbetsutrymmen, och det har tillräckligt med utrymme för en stor kyl och en spis. Det finns en extra 220V-anslutning för elektriska ugnar. Utanför, på baksidan av huset finns en charmig liten förvaring för gastankarna och varmvattenberedare. Det har smidesjärn dörrar i samma stil som alla fönster och bakdörr. Befälhavaren badrummet finns en metall badkar, dusch med floden stengolv, ett handfat, en toalett och en garderob. Det delade badrummet har en dusch, ett handfat, en toalett och en garderob. Sovrummen har alla stora, inbyggda garderober. En annan stor förvaring garderob finns i hallen. I tvättstugan finns tillräckligt med utrymme för tre maskiner och det har gas, vatten och elförbindelser (110V och 220V).

Taken är av betong, med stöd av en öppen trä valv. Alla golv är gjorda av tegel kakel, utom köket, som är gjord av polerat kakel. Alla duschar har vattenbeständiga väggar och har målats med hjälp av åldrande tekniker. Väggarna i konstruktionen har byggts med rött tegel och täckt med gips. Alla kanter är runda. Hela huset är skyddat av järn staket och en järn bakdörr, med organiska mönster av löv och grenar. Alla dörrar och fönster är gjorda av lager trä. Den imponerande, rundade ytterdörren är sex centimeter tjock.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB